- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
RÅVAREFOKUS
Simremad
De kolde måneder er oplagte til simremad. Retterne er ofte billige at lave samtidig med at de indeholder stor og dyb smag. Braiserede retter med kød er også nemme at gå til, da de ofte kan sættes over om morgenen, inden du tager på arbejde og er klar, når du kommer hjem. Nemt og velsmagende.
Tidligere Gastronomisk Udviklingschef, David Johansen
1. februar 2018
Magasin nr. 1 2018
TRE TIPS TIL SIMREMAD
1. Brug ureelle udskæringer af kød og grove grøntsager, som kan tåle og har behov for lang tilberedning.
2. Vær aldrig bange for at tilsætte smagsgivere i retten. Denne type mad kan tåle kraftig krydring.
3. Leg med tilbehøret – tænk med fordel i friskt, syrligt og sprødt tilbehør, da selve retten ofte er tung. Relish, chutney, syltet grønt eller tapenader kan løfte simreretterne til helt nye højder