RÅVAREFOKUS
CAVIAR
Caviar produceres i dag over hele verden og består primært af æg fra opdrættede stør. Støropdræt er ekstremt krævende da velsmagende caviar kræver både vand og foder af meget høj kvalitet og en god portion tålmodighed. Uanset oprindelse, afhænger kvaliteten derfor i høj grad af den enkelte producent.
I dag produceres der caviar i det meste af verden, udelukkende fra opdrættede stør. Den delikate rogn saltes umiddelbart efter høsten og modner efterfølgende, så saltet og æggenes fine olier udvikler den enestående smag.
HVILKEN CAVIAR ER DU MEST TIL?
BAERII
Konsistens: Medium/fast
Smag: Intens - Umami - Nøddenoter
WHITE STURGEON
Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Frisk hav - Letsaltet
GOLD
Konsistens: Fast
Smag: Mild - Letsaltet - Fin syre
OSCIETRA
Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig
OSCIETRA LYS
Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig
BELUGA SIBERIAN
Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Rig - Nøddenoter
BELUGA
Konsistens: Delikat
Smag: Forførende - Smørfedme - Nøddenoter
LØGISMOSE, NORDRE TOLDBOD
CAVIAR FRA FAYE
Er du mest til den faste og rige Baerii, den cremede og rige Beluga eller den frugtige og fyldige Oscietra? Du kan finde dem alle i størrelser fra 30-125 g fra Faye.