- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
RÅVAREFOKUS
LÆKKERIER FRA VERDENS STØRSTE FØDEVAREMARKED
989.267 m2 er nok til at gøre fødevaremarkedet i Rungis ved Paris til verdens største. Der er ingen over og ingen ved siden af Rungis, når det kommer til udvalg, og restauranter på topniveau verden over handler her for den gennemgående høje kvalitet.
1. februar 2019
Magasin nr. 1 2019
Vi har gennem flere år fyldt lastbilen to gange om ugen med specialiteter fra Rungis til danske gourmetrestauranter og til Løgismose, Nordre Toldbod.
Den danske sæsons udvalg suppleres med frugt og grønt fra sydligere himmelstrøg, der særligt i vores vinter og forår sætter kulør og smag på udvalget.
Netop Rungis' størrelse og globale anerkendelse gør det til et marked for råvarer fra hele verden.
I vinterhalvåret er de eksotiske frugter ekstra relevante i fraværet af lokal frisk frugt, og den dybe, rige smag, man finder i frugter som mango, ananas og passionsfrugt kan bruges både i det søde og salte køkken.
Prøv f.eks. mango i salat eller wokretter, ananas braiseret i rom serveret med vaniljeis eller en af vores opskrifter med passionsfrugt her på siden.
PASSIONSFRUGT- MOUSSE
Denne opskrift på fløjlsblød passionsfrugtmousse er fra vores tidligere konditor på Nordre Toldbod og har været et af de mest populære produkter.
PASSIONSFRUGT- HOLLANDAISE
Prøv tidligere chefsommelier Thilde Maarbjergs geniale version af den klassiske hollandaisesauce, hvor citronen er erstattet med den eksotiske passionsfrugt.