Kold anretning
149 resultater
Blinis med rygeostcreme, røget laks og lakeserogn
Den gode, let syrlige fynske rygeost er en fortræffelig ledsager til fede fisketyper som laks og ...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave med rygeost.
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, ...
Østers med friteret brødkrumme
Burrata med soltørrede tomater
Den ultimative dip til chips
Drop dipmixen fra supermarkedet – rør nemt din egen dip til chips og grøntsagsstænger på vores øk...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...
Blæksprutte med tomatsalat
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Koldskålsmousse
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat.
Har du ikke tid til at anrette så fint, ...
Østers med urter
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Østers i røget univers
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Burrata med stenbiderrogn og citron
Fransk salateventyr med bitre noter
Løgismose kryddersild med løg
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Til det store sildebord får du her opskriften på en sildemad med bornholmske kryddersild, pisket ...
Solbær-blommesild
Comté-servering med svampeolie og mandler
Tatar med svampemayonnaise og syltede svampe
Østers i mineralsk univers
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Kærnemælkskoldskål
Traditionen med at spise koldskål går langt tilbage i vores historie, oprindeligt var koldskål la...