HOV!
Vi beklager, men ligemeget hvor dybt vi kigger i flasken, kan vi ikke finde siden du leder efter ...
Måske leder du efter:
'
RÅVAREFOKUS
Naturens konfekt: Svesker
Svesken på disken – hvornår har du sidst fået en rigtig god sveske?
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose i nye partnerskaber
Løgismose vender hjem til Fyn og får nyt partnerskab.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Bæredygtigheds-strategi: En naturlig forlængelse af vores værdier
Løgismose er grundlagt på en respekt for naturen og de gode, lokale råvarer. Bæredygtighed i bred forstand er en naturlig del af vores værdier – og i 2023 udkom vi med vores første bæredygtighedsstrategi.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Samarbejdet med Danmarks største discountkæde
I 2009 indgik Løgismose og Danmarks største discountkæde, Netto, et unikt samarbejde. Bliv klogere.
PRODUCENT
Oleificio Corrias
En lille familieejet olivenolieproducent fra Sardinien, der lader naturen styre høsten
PRODUCENT
Markvæk
Et lille økologisk og regenerativt grøntsagsgartneri, som leverer friske grøntsager til butikken på Nordre Toldbod
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Møn
Sommer i Danmark? Tag med Løgismose til Møn og Kalum Winery
RÅVAREFOKUS
Majs – fra verdensmark til sommerbord
Læs med og bliv klogere på den mest producerede kornsort i verden og den mest skjulte ingrediens i vores fødevaresystem.
VINVIDEN
Vinleksikon
Verden af vin er rig på smag, men også på begreber, traditioner og teknikker. Hér guider vi dig gennem vinens sprog
ANSVARLIGHED
Økologi
Det røde Ø-mærke. Et lille mærke på emballagen – en mærkbar forskel for dyr og vores natur
BOCUSE D'OR DANMARK
BOCUSE D'OR FINALE 2025
Læs om Bocuse d'Or Finale, der fandt sted i Lyon i Frankrig i januar
RÅVAREFOKUS
Rødderne
De vokser under jorden og når først de trækkes op i efteråret og ser dagens lys, har de ganske meget at byde på.
BOCUSE D'OR DANMARK
Bocuse d'Or Europe 2024
Læs om Bocuse d'Or Europe, der fandt sted i Tronheim i Norge i marts
RÅVAREFOKUS
Ramsløg & andet grønt guld
De vilde hvidløg i skovbunden, spæde bøgeblade, skvalderkål og løvstikke – en spiselig påmindelse om, at foråret er på vej.
VIN & MAD
På en gastronomisk rejse til Italien
At rejse er at leve. Sådan lyder H.C. Andersens berømte citat. Den gastronomiske drømmedestination hedder Italien.
BOCUSE D'OR DANMARK
PÅ BESØG I BOCUSE-KØKKENET
I oktober var vi på besøg i Bocuse-køkkenet på Hotel og restaurantskolen i Valby, hvor drengene spenderer et væld af timer forud for konkurrencen i marts.
ANSVARLIGHED
Løgismose bæredygtigheds-strategi 2030
Med vores bæredygtighedsstrategi begynder et nyt kapitel i historien om at skabe livsglæde gennem måltidet
VIN & MAD
Naturvin og opskrifter
Lad dig inspirere af vores dejlige udvalg af naturvine og opskrifter.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Butikken på Nordre Toldbod
Butikken åbnede i 1982 og dannede rammen om Vinimporten. Læs om hvordan butikken udviklede sig til et foregangssted for convenience.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Kong Hans Kælder
Restaurant Kong Hans Kælder blev åbnet af Lene og Sven Grønlykke sammen med Klaus og Inge Rifbjerg i 1976. Læs om den historiske kælder og om hvordan restauranten udviklede sig fra at være en skandale til at få Danmarks første Michelinstjerne.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Vinimport
Vinimport udspringer af Falsled Kro. Læs historien om hvordan import til kroen blev til vinklub og bredte sig til flere afsætningskanaler.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Falsled Kro
Falsled Kros historie går tilbage til 1744. Læs om stedets historie og om hvordan Lene og Sven gjorde det en omvej værd.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Mejeri
I dag ligger Løgismose Mejeri i Allested-Vejle på Fyn, hvor det producerer mejeriprodukter i gourmetklassen. Læs om hvordan det har udviklet sig siden Lene og Sven Grønlykke købte det lukningstruede Hårby Mejeri i 1969.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Gods
Godsets historie daterer sig tilbage til 1300-tallet. Læs om stedets historie og om hvordan blandt andre Peder Oxe har sat sit præg på det.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Lene og Sven
Lene og Sven Grønlykke grundlagde Løgismose i 1965. Læs om hvordan de mødte hinanden og hvordan de endte med at blive pionerer inden for dansk gastronomi.
KLUB LØGISMOSE VIN & MAD
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Som medlem kan du glæde dig til eksklusive medlemsrabatter, masser af gode artikler, opskrifter, tips & tricks fra vores fagfolk samt særtilbud på vin, mad, delikatesser, godt grej samt mange andre lækkerier.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Enkernes Champagne
"Jeg drikker stjerner,” sagde Dom Pérignon, da han smagte Champagne første gang..
ANSVARLIGHED
Mælk med omtanke
Drik mælk anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og mærket med 3 ud af 3 hjerter i Bedre Dyrevelfærd fra vores brune kartoner
ANSVARLIGHED
Samarbejde med Dyrenes Beskyttelse
I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Løgismose sat sig langsigtede og ambitiøse dyrevelfærdsmålsætninger.
TEMA
Til nem hverdag
Kreér et nemt og velsmagende måltid med nøje udvalgte råvarer, hvad end det er til morgen, middag eller aften.
LØGISMOSE I NETTO
La Label Rouge
Det franske kvalitetsstempel Label Rouge, udstedt af Det Franske Landbrugsministerium, tildeles kun fjerkræ med den absolut bedste smag. Frankrig har en stolt tradition for, at dyrevelfærd og den gode smag går hånd i hånd. Det kan smages, når en kylling har haft et godt liv!
JUBILÆUM
2010'erne - Det fjerde årti på Nordre Toldbod
Det var i 10’erne at butikken i endnu højere grad begyndte at følge byens puls, og med stribevis af små og større events fik flere og flere lyst til at svinge forbi Nordre Toldbod.
JUBILÆUM
2000'erne - Det tredje årti på Nordre Toldbod
Det var i de første år af 00’erne, at Løgismose på Nordre Toldbod ramte det udtryk, som vi genkender i dag.
JUBILÆUM
1990'erne – Det andet årti på Nordre Toldbod
Vi fejre jubilæet ved at fortælle om den rejse, butikken har været på, samtidig med at vi finder gamle klassikere frem fra hylderne.
JUBILÆUM
1980'erne – Det første årti på Nordre Toldbod
Vi fejre jubilæet ved at fortælle om den rejse, butikken har været på, samtidig med at vi finder gamle klassikere frem fra hylderne.
VIN & MAD
Hvidvin: find din favorit hvidvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af hvidvine, maden til og bliv klogere på hvidvinens mange facetter
VIN & MAD
Rødvin: find din favorit rødvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af rødvine, maden til og bliv klogere på den populære vin
Presse
Find Løgismose logoet og pressemeddelelser
KLUB LØGISMOSE VIN & MAD
Klub Løgismose Vin & Mad
Bliv gratis medlem af Klub Løgismose Vin & Mad og få masser af medlemsfordele
HANDEL & VILKÅR
Hvordan returnerer jeg en vare?
Find adresser, info om hvad du skal sende med, krav mv.
HANDEL & VILKÅR
Kundeservice
VIN & MAD
Gode opskrifter til portvin
VIN & MAD
Aperitivo alla bolognese – små retter og vinen til fra Bologna
Tag turen til Emilia Romagna i glasset og på tallerkenen.
VIN & OST
Ossau-Iraty & Pet' Nath'
Frisk, sprød, mineralsk 'Pet Nath', der skaber en imponerende længde i samvær med den elegante og klassiske fåremælksost Ossau-Iraty. Ossau-Iraty er en af Pyrenæernes perler, og osten har da også næsten noget guddommeligt over sig.
VIN & OST
Bleu de Bresse og Chenin Blanc
Bleu de Bresses intensitet kan imidlertid i grove træk styres af den ledsagende vins aromaintensitet, fylde, alkoholprocent, syreniveau og sødme.
VIN & OST
Brillat Savarin & Champagne
Vi er bevæget os lidt væk fra traditionerne, for vi blev godt tændte, da den triple-cremede komælksost mødte Champagne.
ARTIKEL
Konkurrence-betingelser
HANDEL & VILKÅR
Mulighed for fri fragt
HANDEL & VILKÅR
Beskyttelse af personlige oplysninger
HANDEL & VILKÅR
Handelsbetingelser
BARSKABET
Drinks med og uden alkohol
Byd velkommen til Lyre's alkoholfri bittter eller skål aftenen ind med Contratto bitter
BARSKABET
Luksus til vinterbarskabet
Fyld barskabet med de brune, aromatiske spiritus og få varmen indefra med Cognac eller Whisky
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Cabernet Franc
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om Cabernet Franc
ANSVARLIGHED
Guide til gastronomiens mærker
Guide til mærker, betegnelser og knudrede forkortelser, vi støder på, når vi drikker vin, skærer ost og spiser olivenolie
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Orangevin
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om orangevin
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Grenache
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Grenache
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Nebbiolo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Nebbiolo
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Tempranillo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Tempranillo
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Cabernet Sauvignon
Læs med, når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg fortæller om Cabernet Sauvignon
VINVIDEN
Hvordan finder de ud af det med medaljerne?
Læs med, når fagekspert Per Bach fortæller om, hvordan der uddeles diplomer og medaljer ved de store internationale vinsmagninger
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Sauvignon Blanc
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Sauvignon Blanc
VINVIDEN
Hvilke rødvine kan nydes afkølet?
Chefsommelier, Thilde Maarbjerg fortæller om, hvilke rødvine som skal nydes afkølet.
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Syrah
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Syrah
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Riesling
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Riesling
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Pinot Noir
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Pinot Noir
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Chardonnay
Læs med når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg, fortæller om Chardonnay
VINVIDEN
Franske Pinot Noir & tyske Spätburgunder – er der forskel?
Bliv klogere på tysk Spätburgunder
VINVIDEN
Viden om spiritus
Den enorme verden af spiritus tilbyder alt fra hurtige branderter i teenageårene til store smagsoplevelser for den trænede palette.
VINVIDE
Hvordan produceres boblerne i mousserende vine?
Lynkursus og miniparlør til hvordan vin bliver boblende
VINVIDEN
Hvad betyder det, når man taler om gode og dårlige årgange?
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om årgange på vine
VINVIDEN
Fadlagring af vin
Vin kan opbevares i forskellige typer beholdere, og gennem tiden har mange materialer, størrelser og former været afprøvet.
VINVIDEN
Om cocktails og drinks
Lær de mest anvendte måder at blande drinks og om, hvornår du bør servere hvad
VINVIDEN
Det gode (vin)værtskab
Et par gode råd til at gøre dit værtskab endnu bedre, når det kommer til vinservering.
VINVIDEN
Få det bedste ud af dine vinglas
VINVIDEN
Viden om vinglas
VINVIDEN
Champagnens oprindelse
VINVIDEN
Serveringstemperatur
Den rette serveringstemperatur betyder en hel del for oplevelsen af vinen.
MIT BEDSTE MAD OG VIN TIP
Signe Wulff
"Det bedste for mig er dét glas, jeg drikker, mens jeg laver mad"
MIT BEDSTE MAD OG VIN TIP
Mit bedste mad og vin tip
Gæsteskribenternes bedste oplevelser, tips og gode råd omkring mad og vin
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Arbejdet i haven går for alvor på held i november
Thildes biodynamiske have i november
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Om kiesepræparater, humus-gødning og kompostbunker
Thildes biodynamiske have i marts
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Sådan startede projektet og derfor dyrker jeg biodynamisk
Thildes biodynamiske have i februar
KOKKETIPS
Sådan tilbereder og udskærer du en and
Få Thomas Rodes tips og tricks til den perfekte andesteg
KOKKETIPS
Hvis bearnaisen skiller
Få tips og tricks til, hvordan du redder bearnaisesaucen, hvis den skiller
KOKKETIPS
Thomas Rodes juletips
De allerbedste tips til and, sauce, risalamande og gode julekrydderier.
KOKKETIPS
Sådan renser du svampe
Svampe i køkkenet har altid været forbundet med både myter og forskellige opfattelser
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Tag til mægtigt krebsegilde med Signe Wulff
Opskrifter, minder, vinen og snapsen dertil samt meget mere.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Grækenland
Drøm dig til blå- og hvidternede duge, klippeskrænter og græske sommerminder med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Italien
En pizza-domstol i Haag? Læs, hvorfor Signe Wulff mener en sådan burde eksistere
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Frankrig
Signe Wulff sætter feriestemningen i fransk gear i sin fortælling om hvorfor Frankrig står hendes hjerte så nært
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Tyskland
Læs Signe Wulffs stemningsfulde ferieminder fra grænselandet
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Danmark
Tag med Signe Wulff og hendes minder på tur til sommerlige Danmark
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Roadtrip til Alsace
12 timer og 33 minutter roadtrip til Alsace med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
På trøffeljagt i Danmark
Et møde med den danske trøffeljæger og hans firbenet makker
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Er vin en rejse værd?
Besøg vores leverandører rundt omkring i verdens vinområder
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Wachau, Østrig
Emmerich Knoll har begavet os med hvide vine i ren verdensklasse
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Valpolicella, Italien
Vores venner i Valpolicella fortsætter med at imponere
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
PÅ SPORET AF DET TOSKANSKE LANDKØKKEN
Rejs med vores vinskribent Per Bach tilbage til Toscana i 2018
RÅVAREFOKUS
Vildt
1. september indledes vildtsæsonen, hvis helt exceptionelle råvarer rangerer højt, især hos kokke.
RÅVAREFOKUS
Naturens konfekt: Svesker
Svesken på disken – hvornår har du sidst fået en rigtig god sveske?
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose i nye partnerskaber
Løgismose vender hjem til Fyn og får nyt partnerskab.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Bæredygtigheds-strategi: En naturlig forlængelse af vores værdier
Løgismose er grundlagt på en respekt for naturen og de gode, lokale råvarer. Bæredygtighed i bred forstand er en naturlig del af vores værdier – og i 2023 udkom vi med vores første bæredygtighedsstrategi.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Samarbejdet med Danmarks største discountkæde
I 2009 indgik Løgismose og Danmarks største discountkæde, Netto, et unikt samarbejde. Bliv klogere.
PRODUCENT
Oleificio Corrias
En lille familieejet olivenolieproducent fra Sardinien, der lader naturen styre høsten
PRODUCENT
Markvæk
Et lille økologisk og regenerativt grøntsagsgartneri, som leverer friske grøntsager til butikken på Nordre Toldbod
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Møn
Sommer i Danmark? Tag med Løgismose til Møn og Kalum Winery
RÅVAREFOKUS
Majs – fra verdensmark til sommerbord
Læs med og bliv klogere på den mest producerede kornsort i verden og den mest skjulte ingrediens i vores fødevaresystem.
VINVIDEN
Vinleksikon
Verden af vin er rig på smag, men også på begreber, traditioner og teknikker. Hér guider vi dig gennem vinens sprog
ANSVARLIGHED
Økologi
Det røde Ø-mærke. Et lille mærke på emballagen – en mærkbar forskel for dyr og vores natur
BOCUSE D'OR DANMARK
BOCUSE D'OR FINALE 2025
Læs om Bocuse d'Or Finale, der fandt sted i Lyon i Frankrig i januar
RÅVAREFOKUS
Rødderne
De vokser under jorden og når først de trækkes op i efteråret og ser dagens lys, har de ganske meget at byde på.
BOCUSE D'OR DANMARK
Bocuse d'Or Europe 2024
Læs om Bocuse d'Or Europe, der fandt sted i Tronheim i Norge i marts
RÅVAREFOKUS
Ramsløg & andet grønt guld
De vilde hvidløg i skovbunden, spæde bøgeblade, skvalderkål og løvstikke – en spiselig påmindelse om, at foråret er på vej.
VIN & MAD
På en gastronomisk rejse til Italien
At rejse er at leve. Sådan lyder H.C. Andersens berømte citat. Den gastronomiske drømmedestination hedder Italien.
BOCUSE D'OR DANMARK
PÅ BESØG I BOCUSE-KØKKENET
I oktober var vi på besøg i Bocuse-køkkenet på Hotel og restaurantskolen i Valby, hvor drengene spenderer et væld af timer forud for konkurrencen i marts.
ANSVARLIGHED
Løgismose bæredygtigheds-strategi 2030
Med vores bæredygtighedsstrategi begynder et nyt kapitel i historien om at skabe livsglæde gennem måltidet
VIN & MAD
Naturvin og opskrifter
Lad dig inspirere af vores dejlige udvalg af naturvine og opskrifter.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Butikken på Nordre Toldbod
Butikken åbnede i 1982 og dannede rammen om Vinimporten. Læs om hvordan butikken udviklede sig til et foregangssted for convenience.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Kong Hans Kælder
Restaurant Kong Hans Kælder blev åbnet af Lene og Sven Grønlykke sammen med Klaus og Inge Rifbjerg i 1976. Læs om den historiske kælder og om hvordan restauranten udviklede sig fra at være en skandale til at få Danmarks første Michelinstjerne.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Vinimport
Vinimport udspringer af Falsled Kro. Læs historien om hvordan import til kroen blev til vinklub og bredte sig til flere afsætningskanaler.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Falsled Kro
Falsled Kros historie går tilbage til 1744. Læs om stedets historie og om hvordan Lene og Sven gjorde det en omvej værd.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Mejeri
I dag ligger Løgismose Mejeri i Allested-Vejle på Fyn, hvor det producerer mejeriprodukter i gourmetklassen. Læs om hvordan det har udviklet sig siden Lene og Sven Grønlykke købte det lukningstruede Hårby Mejeri i 1969.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Løgismose Gods
Godsets historie daterer sig tilbage til 1300-tallet. Læs om stedets historie og om hvordan blandt andre Peder Oxe har sat sit præg på det.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Lene og Sven
Lene og Sven Grønlykke grundlagde Løgismose i 1965. Læs om hvordan de mødte hinanden og hvordan de endte med at blive pionerer inden for dansk gastronomi.
KLUB LØGISMOSE VIN & MAD
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Som medlem kan du glæde dig til eksklusive medlemsrabatter, masser af gode artikler, opskrifter, tips & tricks fra vores fagfolk samt særtilbud på vin, mad, delikatesser, godt grej samt mange andre lækkerier.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Enkernes Champagne
"Jeg drikker stjerner,” sagde Dom Pérignon, da han smagte Champagne første gang..
ANSVARLIGHED
Mælk med omtanke
Drik mælk anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og mærket med 3 ud af 3 hjerter i Bedre Dyrevelfærd fra vores brune kartoner
ANSVARLIGHED
Samarbejde med Dyrenes Beskyttelse
I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Løgismose sat sig langsigtede og ambitiøse dyrevelfærdsmålsætninger.
TEMA
Til nem hverdag
Kreér et nemt og velsmagende måltid med nøje udvalgte råvarer, hvad end det er til morgen, middag eller aften.
LØGISMOSE I NETTO
La Label Rouge
Det franske kvalitetsstempel Label Rouge, udstedt af Det Franske Landbrugsministerium, tildeles kun fjerkræ med den absolut bedste smag. Frankrig har en stolt tradition for, at dyrevelfærd og den gode smag går hånd i hånd. Det kan smages, når en kylling har haft et godt liv!
JUBILÆUM
2010'erne - Det fjerde årti på Nordre Toldbod
Det var i 10’erne at butikken i endnu højere grad begyndte at følge byens puls, og med stribevis af små og større events fik flere og flere lyst til at svinge forbi Nordre Toldbod.
JUBILÆUM
2000'erne - Det tredje årti på Nordre Toldbod
Det var i de første år af 00’erne, at Løgismose på Nordre Toldbod ramte det udtryk, som vi genkender i dag.
JUBILÆUM
1990'erne – Det andet årti på Nordre Toldbod
Vi fejre jubilæet ved at fortælle om den rejse, butikken har været på, samtidig med at vi finder gamle klassikere frem fra hylderne.
JUBILÆUM
1980'erne – Det første årti på Nordre Toldbod
Vi fejre jubilæet ved at fortælle om den rejse, butikken har været på, samtidig med at vi finder gamle klassikere frem fra hylderne.
VIN & MAD
Hvidvin: find din favorit hvidvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af hvidvine, maden til og bliv klogere på hvidvinens mange facetter
VIN & MAD
Rødvin: find din favorit rødvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af rødvine, maden til og bliv klogere på den populære vin
Presse
Find Løgismose logoet og pressemeddelelser
KLUB LØGISMOSE VIN & MAD
Klub Løgismose Vin & Mad
Bliv gratis medlem af Klub Løgismose Vin & Mad og få masser af medlemsfordele
HANDEL & VILKÅR
Hvordan returnerer jeg en vare?
Find adresser, info om hvad du skal sende med, krav mv.
HANDEL & VILKÅR
Kundeservice
VIN & MAD
Gode opskrifter til portvin
VIN & MAD
Aperitivo alla bolognese – små retter og vinen til fra Bologna
Tag turen til Emilia Romagna i glasset og på tallerkenen.
VIN & OST
Ossau-Iraty & Pet' Nath'
Frisk, sprød, mineralsk 'Pet Nath', der skaber en imponerende længde i samvær med den elegante og klassiske fåremælksost Ossau-Iraty. Ossau-Iraty er en af Pyrenæernes perler, og osten har da også næsten noget guddommeligt over sig.
VIN & OST
Bleu de Bresse og Chenin Blanc
Bleu de Bresses intensitet kan imidlertid i grove træk styres af den ledsagende vins aromaintensitet, fylde, alkoholprocent, syreniveau og sødme.
VIN & OST
Brillat Savarin & Champagne
Vi er bevæget os lidt væk fra traditionerne, for vi blev godt tændte, da den triple-cremede komælksost mødte Champagne.
ARTIKEL
Konkurrence-betingelser
HANDEL & VILKÅR
Mulighed for fri fragt
HANDEL & VILKÅR
Beskyttelse af personlige oplysninger
HANDEL & VILKÅR
Handelsbetingelser
BARSKABET
Drinks med og uden alkohol
Byd velkommen til Lyre's alkoholfri bittter eller skål aftenen ind med Contratto bitter
BARSKABET
Luksus til vinterbarskabet
Fyld barskabet med de brune, aromatiske spiritus og få varmen indefra med Cognac eller Whisky
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Cabernet Franc
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om Cabernet Franc
ANSVARLIGHED
Guide til gastronomiens mærker
Guide til mærker, betegnelser og knudrede forkortelser, vi støder på, når vi drikker vin, skærer ost og spiser olivenolie
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Orangevin
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om orangevin
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Grenache
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Grenache
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Nebbiolo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Nebbiolo
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Tempranillo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Tempranillo
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Cabernet Sauvignon
Læs med, når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg fortæller om Cabernet Sauvignon
VINVIDEN
Hvordan finder de ud af det med medaljerne?
Læs med, når fagekspert Per Bach fortæller om, hvordan der uddeles diplomer og medaljer ved de store internationale vinsmagninger
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Sauvignon Blanc
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Sauvignon Blanc
VINVIDEN
Hvilke rødvine kan nydes afkølet?
Chefsommelier, Thilde Maarbjerg fortæller om, hvilke rødvine som skal nydes afkølet.
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Syrah
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Syrah
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Riesling
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Riesling
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Pinot Noir
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Pinot Noir
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Chardonnay
Læs med når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg, fortæller om Chardonnay
VINVIDEN
Franske Pinot Noir & tyske Spätburgunder – er der forskel?
Bliv klogere på tysk Spätburgunder
VINVIDEN
Viden om spiritus
Den enorme verden af spiritus tilbyder alt fra hurtige branderter i teenageårene til store smagsoplevelser for den trænede palette.
VINVIDE
Hvordan produceres boblerne i mousserende vine?
Lynkursus og miniparlør til hvordan vin bliver boblende
VINVIDEN
Hvad betyder det, når man taler om gode og dårlige årgange?
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om årgange på vine
VINVIDEN
Fadlagring af vin
Vin kan opbevares i forskellige typer beholdere, og gennem tiden har mange materialer, størrelser og former været afprøvet.
VINVIDEN
Om cocktails og drinks
Lær de mest anvendte måder at blande drinks og om, hvornår du bør servere hvad
VINVIDEN
Det gode (vin)værtskab
Et par gode råd til at gøre dit værtskab endnu bedre, når det kommer til vinservering.
VINVIDEN
Få det bedste ud af dine vinglas
VINVIDEN
Viden om vinglas
VINVIDEN
Champagnens oprindelse
VINVIDEN
Serveringstemperatur
Den rette serveringstemperatur betyder en hel del for oplevelsen af vinen.
MIT BEDSTE MAD OG VIN TIP
Signe Wulff
"Det bedste for mig er dét glas, jeg drikker, mens jeg laver mad"
MIT BEDSTE MAD OG VIN TIP
Mit bedste mad og vin tip
Gæsteskribenternes bedste oplevelser, tips og gode råd omkring mad og vin
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Arbejdet i haven går for alvor på held i november
Thildes biodynamiske have i november
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Om kiesepræparater, humus-gødning og kompostbunker
Thildes biodynamiske have i marts
THILDES BIODYNAMISKE HAVE
Sådan startede projektet og derfor dyrker jeg biodynamisk
Thildes biodynamiske have i februar
KOKKETIPS
Sådan tilbereder og udskærer du en and
Få Thomas Rodes tips og tricks til den perfekte andesteg
KOKKETIPS
Hvis bearnaisen skiller
Få tips og tricks til, hvordan du redder bearnaisesaucen, hvis den skiller
KOKKETIPS
Thomas Rodes juletips
De allerbedste tips til and, sauce, risalamande og gode julekrydderier.
KOKKETIPS
Sådan renser du svampe
Svampe i køkkenet har altid været forbundet med både myter og forskellige opfattelser
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Tag til mægtigt krebsegilde med Signe Wulff
Opskrifter, minder, vinen og snapsen dertil samt meget mere.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Grækenland
Drøm dig til blå- og hvidternede duge, klippeskrænter og græske sommerminder med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Italien
En pizza-domstol i Haag? Læs, hvorfor Signe Wulff mener en sådan burde eksistere
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Frankrig
Signe Wulff sætter feriestemningen i fransk gear i sin fortælling om hvorfor Frankrig står hendes hjerte så nært
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Tyskland
Læs Signe Wulffs stemningsfulde ferieminder fra grænselandet
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Danmark
Tag med Signe Wulff og hendes minder på tur til sommerlige Danmark
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Roadtrip til Alsace
12 timer og 33 minutter roadtrip til Alsace med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
På trøffeljagt i Danmark
Et møde med den danske trøffeljæger og hans firbenet makker
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Er vin en rejse værd?
Besøg vores leverandører rundt omkring i verdens vinområder
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Wachau, Østrig
Emmerich Knoll har begavet os med hvide vine i ren verdensklasse
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Valpolicella, Italien
Vores venner i Valpolicella fortsætter med at imponere
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
PÅ SPORET AF DET TOSKANSKE LANDKØKKEN
Rejs med vores vinskribent Per Bach tilbage til Toscana i 2018
RÅVAREFOKUS
Vildt
1. september indledes vildtsæsonen, hvis helt exceptionelle råvarer rangerer højt, især hos kokke.
Se andre aktuelle kampagner
VINVIDEN
Beaujolais Nouveau
Hvad er bedre end at samles over et glas sprællevende vin, der smager af den franske høst og alt det, som vinbønderne har kæmpet for gennem sæsonen?
MEDLEMSTILBUD
Nyt julemagasin på gaden!
Gå på opdagelse i vores julemagasin, som emmer af julefryd til ganen, masser af medlemstilbud, konkurrencer og meget andet.
"VIN FOR BEGYNDERE"
Find vores podcast-smagekasser
Hvis du ikke i forvejen kender podcasten "Vin for begyndere (og øvede)", er det nu tid til at kaste dig over et dejligt (eller flere) glas vin i hånden og god lyd i ørene.
BLACK FRIDAY 2025
Vi tæller ned til Black Friday
Hver dag frem mod Black Friday sætter vi en ny kundefavorit ned til halv pris – men kun i 24 timer.
Klub Løgismose Vin & Mad
JULEFRYD TIL GANEN!
Gå på opdagelse i ... • Svesken - naturens konfekt • Julefrokost med fisk og hvidvin • Gløggtid med fem smagsprøver • Tysk Riesling til julemaden • Demi-sec til den søde tid • Bonjour fra en fransk frilandsdame • Bordeaux og confit de canard • Sommelierens bud på julens glæder ... og meget andet Find alle medlemstilbud og inspirerende artikler i magasinet.